TICKETS2020-02-10T17:18:02+00:00

KOOP NU JE TICKETS!

Heb jij nog geen tickets voor Snollebollekes Live in Concert? Goed nieuws, er zijn nog een beperkt aantal tickets te koop.

Een flink aantal tickets uit de secundaire handel zijn geblokkeerd en nu de podiumtekeningen definitief zijn, zijn er extra tickets vrijgekomen. Voor de avondshows op vrijdag 27 maart, en zaterdag 4 april kun je nu de allerlaatste tickets kopen voor €34,50 (ex fee).

De vrijgekomen tickets voor de familieshow op woensdag 1 april geeft Snollebollekes  weg aan Stichting Quiet. Zij zetten zich in voor gezinnen die op de armoedegrens leven en geven hen de kans op een gezellig familie-uitje. En waar kun je dan beter heen dan naar Snollebollekes?

Zorg dat je niet misgrijpt en maak het grootste feestspektakel van het jaar mee tijdens Snollebollekes Live in Concert!

Ticketprijs avondshow:
€34,50 (ex fee) + gratis muts

Ticketprijs Familieshow:
€17,50 (ex fee) + gratis muts

LET OP: Jouw gratis Snollebollekes-muts ontvang je bij binnenkomst in het stadion. Daarvoor heb je geen aparte voucher nodig. Het is daarom ook niet mogelijk om de muts voor iemand anders op te halen. 

Minimumleeftijd avondshow:
16 jaar (ID Verplicht) / 
Alcohol v.a. 18 jaar

Minimumleeftijd familieshow:
6 jaar / <14 jaar alleen onder begeleiding / Alcohol v.a. 18 jaar

PAS OP VOOR OPLICHTERS!

Let op: dit is de enige officiële ticket website. Er zijn veel websites actief die duurdere tickets verkopen. Deze tickets zijn meestal NIET geldig. We adviseren dus ook strikt om GEEN tickets te kopen via deze websites. We kunnen dan niet garanderen dat je binnenkomt!

VRAGEN?

Kijk op deze website als je problemen ondervindt bij het aanschaffen van je tickets of voor andere ticket gerelateerde vragen.
Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 0900 7295 6442.

Op zaterdag bereikbaar vanaf 10:00 uur.