INFO2019-03-18T14:28:11+00:00

Bekijk hieronder de belangrijkste informatie over dit evenement, zodat je goed voorbereid bent!

Tickets

Mijn vrienden hebben een andere ingang op hun ticket staan! WAT NU?

Geen zorgen, het onderscheid van ingang is alleen om de instroom van alle bezoekers zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het is NIET mogelijk om bij een andere ingang naar binnen te gaan dan degene die op jouw ticket vermeld staat.

Maar zodra je binnen bent kun je je vrienden weer gewoon treffen want je kunt daarna overal heen: naar het veld, naar de tribunes of op de ring.

Kan ik met ingang E op mijn ticket ook bij een andere ingang naar binnen?

Nee, dit is niet mogelijk. Iedereen dient bij de ingang naar binnen te gaan die vermeld staat op het entreebewijs. Bij iedere andere ingang kom je niet binnen.

Geen zorgen: na binnenkomst kun je overal komen: op het veld, de tribunes en op de ring. Je kunt dus zeker mensen treffen die een andere ingang hebben genomen.

Ik kan mijn e-ticket niet meer vinden! Wat nu?

Oei, dat is niet zo handig. Zorg ervoor dat je vóór je naar het GelreDome afreist je e-ticket(s) paraat hebt.

Je hebt bij afronding van de bestelling een e-mail van Paylogic ontvangen. Heb je deze niet meer in je mailbox zitten? Log dan even in via de website van Paylogic met het account dat je bij hen hebt aangemaakt. Niet gelukt? Neem dan even contact ons op!

Hoe kan ik controleren of mijn tweedehands ticket geldig is?

Helaas is het voor ons NIET mogelijk om te garanderen dat een tweedehands ticket een geldig toegangsbewijs is. Het is namelijk altijd mogelijk dat een geldig entreebewijs meerdere keren verkocht is. Daarom wordt de (ver)koop van tweedehands tickets ook ontmoedigd en is dit geheel op eigen risico. Let op: het evenement is uitverkocht; er kan dus geen ticket meer aan de deur gekocht worden!

Ik heb tickets voor vrijdag, maar m'n vrienden voor zaterdag. Kan ik ze nog omwisselen?

Helaas is het niet mogelijk om tickets van de vrijdagshow om te wisselen voor de zaterdagshow of vice versa. Aangezien de concerten uitverkocht zijn is het niet mogelijk om meer mensen toe te laten op één van beide dagen.

Op alle tickets staat dezelfde naam, is dat erg?

Nee dat is niet erg!

Ik wil mijn tickets vanaf mijn telefoon laten scannen, kan dat?

Jazeker! Zet de helderheid wel even op 100%

Wat moet ik met die Mutsen Voucher doen?

Als jij één van de gelukkigen bent die een echte Snollebollekes Muts krijgt, zorg dan dat je je mutsenvoucher op zak hebt. Bij binnenkomst krijg je de mogelijkheid de muts in ontvangst te nemen; dat kán niet missen! Let op: de muts kan alleen tijdens het evenement in ontvangst genomen worden. Het recht op een muts vervalt direct na het evenement.

Ik heb een mutsen voucher, maar geen muts opgehaald. Kan ik deze thuisgestuurd krijgen?

Helaas, dat is niet mogelijk. De mutsenvoucher geeft recht op één gratis Snollebollekes Muts, maar is tegelijk alleen tijdens het evenement zelf geldig. Zodra het evenement is afgelopen vervalt het recht op de gratis muts. Het is dus niet mogelijk om naderhand een muts te claimen.

Praktische zaken

Mag ik mijn medicijnen mee naar binnen nemen?

Natuurlijk! Heb je speciale medicijnen nodig? Zorg dan dat je een doktersverklaring bij je hebt. Bij de ingang wordt iedereen even gevisiteerd. Geef vooraf alvast aan dat je medicijnen bij je draagt. Mocht het nodig zijn zal er iemand van de EHBO bijgeroepen worden om de echtheid te verifiëren.

Mag mijn kind jonger dan 16 wel onder begeleiding naar binnen?

Nee, helaas is dit echt niet toegestaan. Bij de ingang wordt er gecontroleerd op leeftijd, en iedereen dient daarom een geldig legitimatiebewijs bij zich te hebben.

Kan ik mijn jas ergens ophangen?

Je jas zomaar ergens binnen ophangen is niet toegestaan in verband met de brandveiligheid. Deze jassen worden dan dus ook zonder pardon verwijderd. Maak daarom gebruik van de kluisjes buiten het stadion. Voordat je naar binnen gaat kun je daar een kluisje huren. Er zijn 2 grote clusters met kluisjes naast het stadion. Let erop dat deze dus niet tíjdens het evenement te bereiken zijn.

Een klein kluisje kost €7 en een grote kluis kost €9,-. In een kleine kluis passen gemakkelijk 3 jassen, in een grote zelfs 5 of 3 jassen en een tas. Je ontvangt dan een cijfercode waarmee je jouw kluis kunt openen.

Kan ik tijdens het concert naar buiten en later weer naar binnen?

Nee, dat is niet mogelijk. Je kunt alleen naar buiten om te gaan roken, maar zodra je echt door de hekken naar  buiten bent, kun je niet meer terug naar binnen. Let daar dus op bij het gebruik van kluisjes; je kunt niet tussentijds bij je kluisje komen!

Ik zit in een rolstoel, kan ik gewoon naar binnen?

Nee, je kunt niet zomaar overal naar binnen. Neem hiervoor even contact op met ons via info@matrixx.nl. Het maximum aantal rolstoelplekken zijn helaas al vergeven, dus extra rolstoelplekken zijn niet mogelijk.

Mag ik mijn foto-/videocamera meenemen?

Zeker! Het is alleen niet toegestaan om professionele video- of foto apparatuur mee naar binnen te nemen.

Vergeet je niet om zelf goed te feesten? Wij leggen alles vast op beeld, dus de mooiste filmpjes krijg je later vanzelf te zien!

Mag ik een tas/rugzak meenemen?

Helaas is het niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, wanneer de tas niet groter is dan A4 formaat en niet dikker is dan 10 cm. Voordat je je ticket laat scannen is er de mogelijkheid om de tas die je niet meer naar binnen mag/of wil nemen op te bergen in een kluisje. Let op; deze lockers staan buiten. Mocht je je spullen hierin achterlaten, kun je nadat je binnen bent hier niet meer bij. Buiten is buiten, en binnen is binnen.

Ik ben er al eerder, kan ik het stadion al in?

De deuren van het stadion gaan rond 18:00 uur open. De echte show zal pas om 20:00 uur beginnen, maar zorg dat je op tijd binnen bent om de drukte te vermijden.

Voor de echte die-hards is er in de middag al een heuse pre-party voor het stadion. Op het Horecaplein kun je vanaf 15:00 al genieten van een aantal optredens en feestDJ’s en natuurlijk een lekker hapje en drankje. Meer info daarover volgt snel!

Kan ik persaccreditatie krijgen?

Wie weet! Stuur ons aub een e-mail op info@matrixx.nl met daarin:

– Naam medium
– Naam personen
– Soort medium: geschreven pers / foto / video / tv / etc.
– Bereik / grootte / abbonnees
– Wat je wilt doen tijdens het evenement

We krijgen ontzettend veel persaanvragen, dus het is helaas niet mogelijk om iedereen te accrediteren!

Kan ik bij het concert merchandise kopen?

Ja! Je kan tijdens het concert merchandise kopen bij de speciale merchandise stand. Er is ook een exclusief Snollebollekes Live in Concert T-Shirt! Dit shirt zal beperkt verkrijgbaar zijn in de merchandise stand.
Kan je niet wachten tot het concert of wil je zeker zijn dat je exclusieve shirt op tijd in huis hebt? Neem dan vast een kijkje op deze website!

Ik heb een andere vraag!

Heb je nog vragen na het bekijken van de website?

Neem dan contact op via één van onderstaande adressen:

Organisatie evenement
Matrixx Events

E: info@matrixx.nl

T: 024-3449948

Management Snollebollekes
Berk Music

E: info@berkmusic.nl

T: 040-237 1335

Tickets
Paylogic

W:  Customer Service

T: (0)900 7295 6442

Vervoer

Rijden er pendelbussen naar GelreDome?

Kom je met de trein naar Snollebollekes live in Concert?
Vanaf station ARNHEM CENTRAAL rijden er pendelbussen van en naar Gelredome.
Een retourtje kost €5,50.
Kaartjes koop je bij de pendelbushalte op het station.

Is het mogelijk om met een bus naar Gelredome te komen?

Zonder zorgen naar Snollebollekes Live in Concert?  Begin jouw avond goed in één van de luxe touringcars van onze buspartners!

Event Travel:
Vrijdag / Zaterdag

PartyBussen:
Vrijdag / Zaterdag

The Party Express:
Vrijdag / Zaterdag

Party Vervoer:
Vrijdag / Zaterdag

Heb je zelf een bus geregeld? Dat kan!
Meld hem dan wel even aan. Dat kan via deze link:

LINK Vrijdag.
LINK Zaterdag.

Kan ik een taxi reserveren bij GelreDome?

Er is wel een speciale taxistandplaats ingericht aan de noordkant van de GelreDome.
Spreek niet op een andere locatie af om te worden opgehaald. Taxi’s worden niet naar andere locaties doorgelaten, maar worden verwezen naar de taxistandplaats.

Ik word weggebracht en opgehaald, is er een Kiss & Ride?

Er is een Kiss & Ride. Volg de borden en de instructies van de verkeersregelaar om daar te komen!

Kan ik de auto parkeren bij GelreDome?

Je auto kan je parkeren bij (en in de buurt van) Gelredome en dat kost 15 euro. Je kunt ook nu in de online verkoop een parkeerplaats op P1 (dichtstbijzijnde) kopen voor €19,50. Deze parkeerticket koop je:
HIER voor de vrijdag
HIER voor de zaterdag

Kan ik met het OV bij GelreDome komen?

Jazeker! Vanaf station Arnhem Centraal rijden er pendelbussen naar Gelredome.

Het Concert

Wie komen er allemaal optreden?

We hebben aan het begin een hoop namen bekend gemaakt; die kun je vinden op de artiestenpagina. Het andere deel van de show houden we graag nog geheim tot de avond zelf! Het wordt in ieder geval een mix van allerlei artiesten!

Is het een sta- of zitconcert?

Alle verkochte tickets zijn identiek; het enige verschil is de ingang waar je naar binnen moet. Als je eenmaal binnen bent, kun je overal komen: op de tribunes, op het veld, op de ring, etc.

Je kunt dus staan op het veld of op de speciaal gebouwde publieksdecks; óf je kunt rustig zittend genieten op één van de lege stoeltjes. Er zijn dus geen geplaceerde tickets beschikbaar!

Wat voor een muziekstijlen zijn er?

Snollebollekes staat natuurlijk voor één groot feest; en daarom zal Snollebollekes Live in Concert ook niet minder dan dat zijn. Verwacht een gezonde mix van Feestmuziek, Guilty Pleasures, Nederlandstalig en Popmuziek. Één ding is zeker: stilstaan is niet de bedoeling!

Is de vrijdagshow identiek aan de zaterdagshow?

Helemaal 100% hetzelfde zal de show niet zijn, maar we durven wel te zeggen dat 99% hetzelfde is!

Is er een timetable van de avond?

Nee, die is er niet! Laat je verrassen! Zorg dat je in ieder geval vóór 20:00 uur binnen bent, want vanaf dan start het hoofdprogramma!

Is er een dress code?

Nee, er is geen verplichte dresscode. Natuurlijk is het wel Snollebollekes Live in Concert, dus hoe gekker hoe beter!

Eten en Drinken

Mag ik zelf eten en drinken mee naar binnen nemen?

Nee, het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee naar binnen te nemen. Bij de ingangscontrole wordt hier ook op gelet en alles wat daar gevonden wordt, zal worden weggegooid. Leg je eten/drinken daarom vooraf in je kluisje, zodat je deze op de terugweg weer mee kunt nemen!

Hoe kan ik betalen in GelreDome en wat kost een drankje?

In Gelredome betaal je met de Wallet, deze kan je kopen en opladen op verschillende punten.
Een cola kost bijvoorbeeld €2,90 en een biertje €2,95.

Kan ik ook eten kopen in GelreDome?

Jazeker! Op verschillende plaatsen op het veld en aan de Promenade kan je eten kopen met je Wallet. Denk bijvoorbeeld aan een frietje of een broodje.

Kan ik ook Glutenvrij eten kopen in GelreDome?

Ja hoor! Helaas is het aanbod wel wat beperkt: frietjes en vers fruit.